Nest Atlas Dekking

Leentje x Floyd-Charlte v.d. Rasta Hoeve

Leentje en Foyd dekkingsdag 18 augustus

Na wandel dates van Leentje en Floyd in april en mei, was het in augustus dan echt zo ver. Leentje werd ’s avonds 6 augustus loops (dag 1).  De 8e dag gingen we progesteron prikken, het was nog erg vroeg, maar nu wisten we waar we aan toe waren voor het weekend. De waarde was toen 0,8 ng/ml . Op dag 11 gingen we voor de 2e keer progesteron prikken. De waarde was toen 6,1 ng/ml. Nu kregen we dekadvies voor de volgende ochtend en eventueel ook nog de ochtend er na.
Op zondagmorgen 17 augustus gingen we naar Doetinchem voor de 1e dekking. Bij aankomst bij Floyd, werd er eerst wat rondgesnuffeld, waarna er flink gespeeld en gestoeid werd. Ze vonden elkaar duidelijk leuk. Floyd was heel lief voor Leentje. Tijdens het spelen gingen ze om de beurt even liggen en konden ze elkaar goed besnuffelen. Waarop ze elkaar dan ook weer aanspoorden om verder te komen spelen. Met af en toe een rondje rond tafeltjes en bank, hadden ze elkaar ineens gevonden. Ruim 10 minuten hebben ze gekoppeld gestaan.
De volgende dag gingen we voor een 2e poging, maar deze keer hield Floyd het bij een beetje snuffelen. Ondanks alle versier pogingen van Leentje lukte het haar niet om Floyd over te halen. Uiteindelijk viel Leentje dan ook in slaap onder een tafeltje. Floyd vond het vandaag leuker om met Gijsbert te spelen dan met Leentje.
We gaan nu afwachten.